Bericht versturen

Co. van Foshan van het Deyuanmetaal, Ltd

DE PROFESSIONELE EN BETROUWBARE LEVERANCIER VAN DE ALUMINIUMuitdrijving IN CHINA

Peter Wu Whatsapp/Wechat: 008618681400668

Carol Yu Whatsapp /Wechat: 008613536659176

Thuis

Deyuan Metal Foshan Co.,ltd

CHINA Deyuan Metal Foshan Co.,ltd certificaten
CHINA Deyuan Metal Foshan Co.,ltd certificaten
De oppervlaktebehandeling die wij zijn zilveren nodig hebben gehad en het zwarte anodiseren, wij zijn apprecited dat u kunt een stabiele kwaliteit houden. Tks, mijn vriend

—— David Robinson

Wij kochten aluminiumprofiel voor meubilair sinds 2014 van Deyuan, zijn onze klanten tevreden met de kwaliteit, dank

—— Alex Hope

Ik ben online Chatten Nu

Deyuan Metal Foshan Co.,ltd

Deyuan Metal Foshan Co.,ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : DeYuan
Export pct : 80% - 90%

DEYUAN-METAALfoshan CO., LTD

 

Is een professionele fabrikant en een exporteur van de uitdrijvingsprofielen van het kwaliteitsaluminium in China. Bezit verscheidene jarenervaring om aluminiumprofielen te veroorzaken en te verkopen om overzee als venster en deurprofiel, decoratief profiel, industriële profielen evenals vele verschillende vervaardigingsproducten op de markt te brengen. Momenteel kunnen wij oppervlaktebehandeling met inbegrip van het anodiseren (aard, champange, brons, zwarte en goud), elektroforese, poederdeklaag, houten korrel en andere het speciale behandeling oppoetsen, heldere onderdompeling leveren die (gouden en zilveren) anodiseren, en voor hoogwaardige decoratietoepassing borstelen. Wij kunnen profielen volgens de eisen van de klant zoals tekeningen ook veroorzaken en samples.and voldoen aan GB, ASTMB en ENGELSE norm.

 

Met de jaren van ontwikkeling, hebben wij de volledige productielijnen gebouwd en een moderne en grote fabrikant met diverse aluminiumproducten geworden. En zijn hier ons materiaal en zijn maximum capaciteit zoals volgen:

 

Materiaal

Uitdrijving

Pers

Anodizing&

Elektroforese

Verticaal Poeder

het met een laag bedekken en

houten korrel

Houten Korrel

(Hete overdrachtdruk)

Lijnen 16 2 1 1

Maximum

capaciteit

  Lengte ≤ 7500mm Lengte ≤ 7500mm

Lengte ≤ 7500mm

 

Onze jaarlijkse productiecapaciteit heeft 60.000 ton bereikt wat bij het front van de industrie van het aluminiumprofiel in China is. Wij veroorzaken profielen met legering 6063,6060,6005,6463,6061,6082 ect

 

Het poeder van het Qualicoatcertificaat, het hoge beleid van de qualitycontrol standaard, verenigbare en betrouwbare productie, de beroeps en het ervaringenpersoneel, de snelle reactie en de nauwkeurige dienst, al deze maken onze bedrijf en producten van een goede naam in de markt overzee genieten en onze klanten stellen zeer goed onze producten en dienst tevreden, tot nu onze producten aan velen markt overzee met inbegrip van Zuid-Afrika, Nigeria, Tanzania, Ghana, Ethiopië, Algerije zijn verkocht; Duitsland, Italië, Frankrijk, het UK, Holland, Slowakije, België, Oostenrijk, Rusland, Ecuador, Peru, Brazilië; Vietnam, Turkije, Israël, Irap, India, FijiIsland en ect.

Contactgegevens
Deyuan Metal Foshan Co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Peter Wu

Tel.: 008618681400668

Fax: 86-757-63864772

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)